Ok

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. En savoir plus.

Nieuw en lage prijs Asus N56VM Accu

Deze vervangende Accu Asus A32-K72 is een uitstekend alternatief voor een Schappelijke Prijs . Onze accu's zijn gemaakt van ons eigen merk kwaliteits cellen die zijn gemonteerd in een passende behuizing voor uw laptop, deze zijn 100% compatibel met de originele accu. 

Na de onthulling van een hele reeks laptops en tabletten inclusief de 'Werelds slankste gaming laptop met een Nvidia GeForce GTX 1080' op Computex 2017, Asus nu heeft de derde generatie-standaardlaptop, genaamd Accu Asus n56 voor de Indiase markt. De nieuwe laptop wordt geprijst startende Rs. 31,990 (met gratis DOS) en is beschikbaar in alle partner detailhandelaars in een keuze uit vijf kleuren met inbegrip van chocoladebruin, rood, zilver kleurverloop, Aqua blauw en wit.

De VivoBook Max X541 beschikt over een 15.6-inch full-HD (1080 x 1920 pixels) display en wordt aangedreven door een Intel Core i3-7100U-processor in combinatie met Intel HD Graphics 620 en 4 GB DDR4 2400 MHz RAM, die is uitbreidbaar tot 12 GB. De laptop functies een 'gaming grade chiclet toetsenbord' met een sleutel 2,3 mm afstand reizen en over het algemeen enkel 1.9kg weegt. Het komt met een 1TB 5400 RPM HDD, en beschikt ook over een optische drive.

Afmetingen van de Accu Asus A32-N56 zijn 381x252x27.6mm. Hij wordt aangedreven door een 36WHr van 3-cel batterij. ASUS zegt dat het touchpad op de VivoBook Max ongeveer 11 procent groter dan die op laptops van vergelijkbaar formaat gevonden, en het kenmerkt ook palm afwijzing technologie voor precieze input. De laptop wordt geleverd met twin 3W luidsprekers met 24cc goede kamers en een speciale transmissie lijn design voor de basislijn van een rijke, diepe en heldere, duidelijke zang.

Zoals gezegd, de laptop Accu Asus n56vj gegaan in twee varianten in India, met de bovenstaande specificaties beschrijven de X541 variant. De VivoBook Max A541 aan de andere kant draagt bijna identieke specificaties, behalve het wordt geleverd met eindeloze OS aan boord en een dedicated GPU - Nvidia GeForce GT 920MX (2GB DDR3 VRAM). Prijzen voor dit model begint bij Rs. 36,990, en het functies 2 jaar wereldwijde garantie. De X541 variant kan ook worden gekocht met Windows 10 op een lichte prijs premie, en wordt geleverd met een wereldwijde garantie van 1 jaar.

De laptops wordt geleverd met sommige verbeterde audio technologieën met inbegrip van Asus SonicMaster die een mix van hardware, software en afstemmen is om duidelijke en overweldigende geluidsweergave. De AudioWizard-technologie helpt gebruikers audio optimaliseren terwijl de intuïtieve Gebruikersinterface in werkelijke gebruiksscenario's past. Tot slot beschikt de VivoBook Max X 541 over een prachtige oogzorg modus die het oog ontlast door blauw licht van het scherm tot wel 30 procent te verlagen.

De VivoBook Max X 541 beschikt ook over wat het bedrijf noemt Accu Asus n56vm Splendid technologie, die drie verschillende foto modi - eye care modus, normale modus en levendig biedt. Bovendien biedt de Asus Tru2life-videotechnologie scherpere beelden van 200 procent, terwijl een SuperBatt technologie biedt driemaal langere levensduur van de batterij. Connectiviteitsopties omvatten USB Type-C connector met 5Gbps gegevens overdracht snelheden, USB 3.1, USB 3.0, USB 2.0, VGA en HDMI poorten.

t lijkt erop dat Asus rustig de legt Flip bijgewerkt heeft zodra een nieuwe versie van de portable werd gespot op Computex 2017 evenement in Taipei. Terwijl het bedrijf heeft naar verluidt het behouden van het ontwerp van de Tik van de oorspronkelijke legt, die terug in 2015 werd uitgebracht, heeft het het product bijgewerkt met krachtigere processors en USB Type-C-poorten zodat het toekomstbestendig toegevoegd.

De nieuwe variant, genoemd als Accu Asus n56vz , eerst werd gespot door Roland Quandt van WinFuture en behoudt de hetzelfde ontwerp, alsmede de weergavegrootte van 10-inch, zoals opgemerkt in een rapport door 9to5Google. Terwijl de oorspronkelijke legt Flip een ARM-gebaseerde Rockchip 3288-C processor verpakt, de nieuwe variant - gezegd dat de modelnaam C101 - wordt geleverd met een meer krachtige Rockchip RK3399-processor.

batterij voor Asus A32-N56

Het is echter de connectiviteitsopties aangeboden door de Asus legt Flip C101 die gebruikers meer kunnen prikkelen. De nieuwe variant komt met twee USB Type-C-poorten, heeft een microSD-kaartslot voor opslaguitbreiding en heeft één USB Type-A poort ook. Vroeger dat een norm eerder maar lijkt belangrijk te vermelden dat de nieuwe legt Flip met een hoofdtelefoonhefboom ook komt.

Met name behoorde de originele Flip van Asus tot de eerste Chromebooks voor het ontvangen van ondersteuning voor Google Play store. Hoewel er geen officiële woord van het bedrijf over de prijzen en de beschikbaarheid van de nieuwe variant van de legt, kunnen we verwachten van de nieuwe klep te krijgen van de zelfde soort van de aandacht van gebruikers als het oorspronkelijke product ontvangen wanneer het uiteindelijk wordt gelanceerd.

http://potentelaser.over-blog.com/2017/07/professioneel-laptop-accu-asus-n56-5200mah.html

http://potentelaser.bling.fr/2017/juillet/06/109958/laptop-accu-voor-asus-n56vj.html

http://blog.aujourdhui.com/potentelaser/2513463/accu-asus-laptop-x550wa-online.html

Les commentaires sont fermés.